Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 116

Aktualności

02 Paź

Podkarpackie Virtual Expo 2020

Politechnika Rzeszowska zaprezentuje swoją ofertę usług i badań podczas Podkarpackich Virtual Expo 2020.
01 Paź

Rusza nabór wniosków o przyznanie stypendiów marszałka województwa...

Od 12 do 23 października będzie można składać wnioski o stypendium w ramach programu „Stypendia Marszałka Województwa Podkarpackiego dla studentów pierwszego roku”.
 
01 Paź

Historyczny brąz dla naszych sportowców

Reprezentacja Politechniki Rzeszowskiej zdobyła trzecie miejsce na Akademickich Mistrzostwach Polski w Unihokeju.
30 Wrz

Uroczystość inauguracji roku akademickiego

9 października br. o godz. 11.00 w auli V-1 Regionalnego Centrum Dydaktyczno-Konferencyjnego i Biblioteczno-Administracyjnego Politechniki Rzeszowskiej odbędzie się 70. inauguracja roku akademickiego.
 
29 Wrz

Student Wydziału Zarządzania w Młodzieżowej Radzie Klimatycznej

Przemysław Ogarek, student Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej został powołany do Młodzieżowej Rady Klimatycznej przy Ministrze Klimatu.
28 Wrz

Konkurs PZITS 2020 na najlepszą pracę dyplomową absolwentów kierunku...

PZITS ogłasza konkurs na najlepszą pracę dyplomową absolwentów studiów II stopnia kierunku inżynieria środowiska.
 
28 Wrz

„Połoniny” laureatem na Międzynarodowym Festiwalu Folkloru

Studencki Zespół Pieśni i Tańca Politechniki Rzeszowskiej „Połoniny” został doceniony na Międzynarodowym Festiwalu Folkloru „Oblicza Tradycji” Zielona Góra 2020.
25 Wrz

Spotkanie władz Politechniki Rzeszowskiej i Uniwersytetu Rzeszowskiego

Na Politechnice Rzeszowskiej odbyło się spotkanie władz dwóch największych podkarpackich uczelni.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję